La justícia investiga un possible tracte de favor en les guinguetes d’una platja de Barcelona

El Gremi de Restauració es querella per prevaricació contra el gerent de Parcs i Jardins

Platja de la Nova Icària

Foto: Jordi Ferrer (Wikimedia Commons)

Un jutjat de Barcelona ha començat a investigar una empresa explotadora de les guinguetes (xiringuitos) de la platja Nova Icària de Barcelona després que el Gremi de Restauració de Barcelona presentés una querella contra el gerent de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, Francesc Jiménez Gusi, per la presumpta comissió d’un delicte de prevaricació, revela El Periódico.

Segons aquesta informació, la investigació mira d’esclarir si aquesta empresa, Anish Rme, a la qual l’Ajuntament va autoritzar que muntés el seu negoci abans de dipositar l’import marcat per l’adjudicació, va obtenir un tracte de favor en forma d’informació privilegiada.

La magistrada María Antonia Coscollola ha d’acordar les proves que cal practicar després d’haver incoat les diligències prèvies. El Gremi de Restauradors vol que declarin el gerent de Parcs i Jardins i un testimoni.

Segons el contingut de la querella avançat per El Periódico, Parcs i Jardins va començar a tramitar la petició per al muntatge de les guinguetes sense que Anish Rme pagués el cànon establert en els plecs, una modificació de les condicions que denuncia que es va comunicar privadament a aquesta empresa, que es va poder anticipar, de manera que els altres operadors van haver de competir en situació desavantatge.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.