La CUP s’alinea amb l’ANC contra Aragonès

Reguant troba “comprensible” una mobilització crítica amb el govern català i culpa ERC i Junts de desmobilitzar l’independentisme amb “batalles partidistes”

La portaveu de la CUP al Parlament, Eulàlia Reguant

La diputada de la CUP Eulàlia Reguant s’ha alineat amb el plantejament crític de l’ANC aquesta Diada contra el govern de la Generalitat per la manca de progressos de l’independentisme.

En una entrevista concedida aquest dimecres a Catalunya Ràdio, Reguant ha considerat “comprensible” que la manifestació organitzada per l’ANC aquesta Diada pretengui “esmenar” l’executiu que presideix Pere Aragonès perquè troba a faltar que s’avanci “cap a la ruptura”.

La diputada ha afirmat que la CUP participarà en aquesta mobilització, i ha dit també que aquesta formació es troba còmode “en totes les mobilitzacions populars” convocades l’11 de setembre.

Reguant ha culpat ERC i Junts de desmobilitzar l’independentisme amb les seves “batalles partidistes”, que els ha reclamat que deixin estar, i ha plantejat que la “mobilització popular”, que jutja “més necessària que mai”, no s’entorpeixi.

Pel que fa als pressupostos, la diputada cupaire ha assegurat que no n’han parlat amb el govern català, però que preveuen que siguin semblants als d’enguany, per la qual cosa no contribuirien a aprovar-los.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari