Quants cops han dit ‘puta Espanya’ els oients d’El Búnquer, la primera setmana del nou curs?

Una. Els responsables d’El Búnquer van esperar quatre dies per emetre la primera nota d’àudio on l’oient acabava dient ‘puta Espanya’. Els tres primers dies, Lluís Jutglar (Peyu), Jair Domínguez i Neus Rossell van fer uns programes on no va aparèixer aquest insult, perquè van optar per censurar-lo abans d’emetre’l o perquè els oients no el van dir.

El dijous 1 de setembre, a El Búnquer van passar una nota d’àudio de Víctor, de Menorca, que, després de tocar una melodia amb acordió, es va acomiadar cridant “puta Espanya!”. Es va escoltar una remor a l’estudi i Peyu va dir “això de puta Espanya…”. Jair Domínguez el va interrompre: “Al tantu el que dius”. I Peyu va seguir: “…no, vull dir que està bé però jo quasi bé potser començaria a dir ‘puta Catalunya’, segons com. Podem posar-ho de moda també i dir ‘puta Catalunya’. Ho dic perquè així els altres s’han de callar”.

Domínguez va suggerir que ho fessin extensiu a d’altres països, com Islàndia. Va dubtar sobre si la primera ministra que s’havia hagut de fer una prova de consum de droga dies enrera era d’Islàndia o de Finlàndia. Rossell va intervenir per dir que “l’Iceta va ben tranquil. Ningú no li ha demanat cap test de drogues i va ballant”. I Domínguez va deixar caure que veient la cara d’Iceta es podia deduir que es drogava.

Ferran, de Deltebre, en una nota de veu posterior, va fer una defensa de la mangrana i es va acomiadar dient “puta Catalunya Vella!”. El públic ho va rebre amb aplaudiments i Peyu va fer veure que se sorprenia: “Ho acabava de dir i mira!”. De moment, sembla que ho té clar: caldrà alternar els ‘puta Espanya’ amb els ‘puta Catalunya’ “perquè així els altres s’han de callar”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides