Illa reclama una Diada basada en “el respecte i el catalanisme inclusiu”

El líder del PSC ha demanat als partits i les organitzacions independentistes que deixin a un costat “el conflicte crònic paralitzant” durant l’11 de setembre

Salvador Illa, primer secretari del PSC, a Mataró
Salvador Illa, primer secretari del PSC, a Mataró.

“Ja n’hi ha prou de baralles i conflicte crònic paralitzant”. Així de categòric ha estat el primer secretari del PSC i líder de l’oposició, Salvador Illa, que ha demanat que la Diada de Catalunya de l’11 de setembre es basi en “el respecte, la convivència i el catalanisme inclusiu”.

“No voldríem que aquest conflicte permanent s’estengui a la Diada. Ja n’hi ha prou de baralles i conflicte crònic paralitzant. Volem una Diada respectuosa”, ha assenyalat Illa. Ha reivindicat una Diada “de tots els catalans, pensin com pensin”.

El líder del PSC ha expressat la seva “preocupació” pel fet que “aquest conflicte crònic i baralla permanent al Govern” entre Junts i ERC “contagiï” a les celebracions de la Diada de Catalunya. El dirigent socialista ha desitjat que sigui una Diada “del respecte, la pluralitat, la bona convivència i el catalanisme inclusiu”, en la qual “tothom pugui expressar la seva manera d’entendre la catalanitat, amb respecte, i en què es reafirmin els vincles de bona convivència entre catalans”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari