L’ANC amenaça a ERC i Junts amb presentar-se a les eleccions de Catalunya

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana ha assegurat que la seva organització “no es convertirà en un partit”, però “fomentarà” i “impulsarà” una candidatura cívica

Dolors Feliu, presidenta de l'ANC
Dolors Feliu, presidenta de l'ANC.

Dolors Feliu, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha aixecat un mur contra els partits independentistes. Després de les crítiques al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per no assistir a la manifestació de la Diada del diumenge 11 de setembre, la dirigent ha advertit a ERC i Junts que la seva organització “impulsarà” una candidatura a les eleccions de Catalunya si “no reaccionen”.

Si els partits no reaccionen, no penseu que estarem sempre lligats a vots captius, sinó que hi ha molt gruixut independentista, es poden fer altres opcions i ens mourem”, ha assegurat Feliu. Ha aclarit que l’ANC “no es convertirà en un partit”, però “fomentarà” i “impulsarà” una candidatura cívica, en la qual no participarien els dirigents de l’Assemblea.

Feliu ha criticat que ERC i Junts no estan duent a terme cap “projecte clar per a la independència”. Als anteriors comicis de febrer del 2021 un grup d’activistes independentistes, ‘Primàries’, va intentar registrar una llista independentista alternativa a ERC, Junts i la CUP, però no va aconseguir els suports necessaris per obtenir representació al Parlament.

(Visited 176 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari