Vaga a KOSTAL contra l’ERO els dies 5, 6 i 7 de setembre

Els treballadors insten la direcció de l'empresa a negociar mesures alternatives a l’expedient

La plantilla de KOSTAL Eléctrica, de Sentmenat, anirà a la vaga per exigir a la direcció de l’empresa la retirada de l’ERO que ha presentat per acomiadar 109 persones. La vaga començarà el dia 5 de setembre a les sis del matí i finalitzarà el dia 8 de setembre a les sis de matí, segons un comunicat del sindicat CCOO.

El comitè d’empresa i CCOO insten la direcció de KOSTAL a negociar mesures alternatives a l’expedient que permetin donar sortida al conflicte actual. Segons el sindicat, des que es va iniciar el període de consultes, el passat 16 d’agost, no s’han fet avanços. CCOO lamenta la manca de voluntat negociadora de l’empresa.

La companyia, en la seva web, explica que el grup KOSTAL és una empresa multinacional d’origen alemany que s’estructura en cinc divisions industrials, amb 46 centres de treball i present en 21 països. El grup el conformen prop de 20.000 treballadors.

La planta de KOSTAL a Espanya està ubicada a Sentmenat, té una plantilla aproximada de 850 treballadors i es dedica al disseny, desenvolupament i industrialització de sistemes i mòduls mecatrònics per a l’automoció, treballant amb les principals marques de la Indústria automotriu (Ford, BMW, PSA, DAIMLER, etc.)

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides