Sanitat suprimeix totes les restriccions per covid a les escoles

Els grups de convivència podran interactuar i s'elimina l'obligació de mantenir la distància interpersonal en menjadors

Nens a l'escola

El Ministeri de Sanitat ha eliminat les últimes restriccions relacionades amb la covid que encara estaven vigents en els centres educatius i que afectaven principalment a l’aforament i a la barreja de diversos grups. Així, els alumnes podran començar el nou curs amb total normalitat, com abans de la pandèmia.

La darrera actualització del document de mesures preventives de la covid permet que els grups de convivència estable -des d’educació infantil fins a primària, ESO, batxillerat, Formació Professional i educació especial- “interactuïn en qualsevol situació i espai físic“. A més, s’elimina la necessitat de mantenir la distància interpersonal en els menjadors.

La Comissió de Salut Pública manté la recomanació de ventilar les aules diverses vegades al dia, però elimina la necessitat que aquesta ventilació sigui permanent així com l’obligatorietat d’intensificar la neteja. D’altra banda, des del Ministeri es continua aconsellant seguir les recomanacions relacionades amb la vacunació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.