Quin alt càrrec del grup 8TV ha dimitit just abans de començar la nova temporada?

David González. Feia uns tres mesos que Nicola Pedrazzoli li havia encarregat la direcció del nou digital que formarà part del grup 8TV i que es dirà principal.cat. Saül Gordillo, ex-director de Catalunya Ràdio i director d’estratègia del grup, havia de ser la mà dreta de González en aquest projecte i ara queda al davant d’aquest digital que s’ha de posar en marxa en els propers dies.

La incorporació de González a l’aventura mediàtica de Pedrazzoli va ser una certa sorpresa, ja que procedia d’un món ideològicament molt marcat com era l’independentisme radical del digital El Nacional, de José Antich. Antich el va conèixer a La Vanguardia, quan en va ser director, i se’l va endur a El Nacional com a director adjunt el 2015. Nascut a Mataró el 1968 va treballar quasi vint anys al diari Avui abans de fitxar pel diari del comte de Godó.

Alguna cosa del projecte de Pedrazzoli no l’ha acabat de convèncer. De moment, no se sap si Antich el repescarà pel seu digital.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides