La ministra de Transports proposa a la Generalitat que es replantegi l’ampliació del Prat

Raquel Sánchez reclama al govern que resolgui "diferències internes" per tornar-ne a parlar

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez
La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha proposat al govern de la Generalitat de Catalunya que es replantegi la seva postura sobre l’ampliació de l’aeroport Tarradellas de Barcelona-El Prat.

En una entrevista concedida aquest divendres a Catalunya Ràdio, la ministra Sánchez ha defensat que es tracta d’un projecte positiu per a Catalunya sobre el qual sosté que hi ha un consens i un equilibri entre la modernització i el respecte al medi ambient.

A més, ha esgrimit el posicionament a favor de “la societat civil” i “el sector econòmic”, després que la patronal Foment del Treball demanés als governs central i de la Generalitat una entesa.

La titular de Transports ha reclamat al govern català tornar-ne a parlar, però troba que abans l’executiu de coalició d’ERC i Junts “s’ha d’aclarir” sobre si “ha resolt les diferències internes” que es van evidenciar mesos enrere.

Raquel Sánchez també ha respost a la publicació, per part del govern català, d’una estimació del dèficit fiscal de l’Estat central amb Catalunya de 20.196 milions d’euros, argumentant a favor de l’executiu de Pedro Sánchez que “Catalunya ha rebut un 42% més de recursos que en els darrers cinc anys del PP”. “Estem fent els deures per pal·liar aquestes xifres que en uns altres moments generaven aquest dèficit fiscal”, ha afegit.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari