Detingut un home de 55 anys acusat d’abusar sexualment d’almenys cinc menors

L'agressor feia tocaments a nenes d'entre 7 i 9 anys a la piscina de Sant Vicenç de Castellet

Agents dels Mossos d'Esquadra
Agents dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Sant Vicenç de Castellet (Bages) un home de 55 anys acusat d’haver abusat sexualment de, com a mínim, cinc nenes d’entre 7 i 9 anys. Segons ha avançat Regió7, les agressions s’haurien produït en una piscina, i la investigació ha començat arran de la denúncia dels pares de les menors.

El detingut, veí de la zona, té antecedents policials per fets similars i, segons el diari citat, s’hauria guanyat la confiança de les nenes per poder-les fer tocaments dins de la piscina municipal de la localitat. L’home ha passat aquest dijous a disposició policial, i el consistori ja ha anunciat que es presentarà com a acusació particular en el cas.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha explicat que ha posat a disposició de les famílies suport psicològic i atenció especialitzada, i ha reiterat el seu rebuig a qualsevol comportament d’assetjament o abús sexual.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.