Violència masclista: un home apunyala la seva parella a Amposta

La víctima ha estat traslladada a l'hospital amb ferides de gravetat i l'autor dels fets detingut

  Cotxe dels Mossos d'Esquadra

  Foto: @mossos

  Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un home de 64 anys que hauria apunyalat la seva parella amb una arma blanca, causant-li ferides de gravetat. Segons ha avançat l’ACN, els fets s’han produït a la localitat d’Amposta (Montsià), arran d’una baralla entre la víctima i la seva parella els motius de la qual es desconeixen.

  La dona ha estat atesa pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, posteriorment, l’han traslladat en estat greu a l’Hospital Joan XXIII, a la ciutat de Tarragona. Pel que fa al presumpte agressor, l’home ha estat detingut pels agents de la Unitat d’Investigació del Montsià dels Mossos acusat d’un delicte de lesions en l’àmbit de la violència de gènere.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.