Per què rep una allau d’insults la consellera Natàlia Garriga?

Els consellers Gonzàlez-Cambray i Garriga presenten un pla per incrementar l'ús del català als centres educatius (1)

Natàlia Garriga (ERC), la consellera de Cultura del govern de la Generalitat, ha rebut una allau de crítiques i, fins i tot, d’insults, per com s’ha pronunciat aquest dimarts sobre la recent mort del director teatral Joan Ollé.

A Twitter, després de destacar que Ollé “deixa a la memòria una gran quantitat de bons espectacles teatrals”, s’ha referit que el director teatral va negar l’any passat: “Una trajectòria qüestionada per les acusacions d’assetjament sexual i abús, que ens fan reflexionar sobre com volem que s’utilitzi el poder. Una abraçada a la família i amics”.

Aquest darrer comentari ha indignat alguns usuaris de la xarxa social, que han acusat la consellera d'”apologia de l’assetjament”, li han retret “indigència intel·lectual”, l’han tractat de “ruca” i “imbècil”, i li han preguntat si “et falta un bull”, entre altres comentaris hostils.

Per la seva part, la periodista Rosa Cullell, ha recordat que Ollé “lluitava contra les acusacions d’un mai provat assetjament”, i ha afegit que “volia denunciar al diari Ara «per sectaris, tòxics i mentiders», segons em va dir el 5 d’agost”.

(Visited 476 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari