Laura Borràs carrega contra la Mesa del Parlament per ratificar la seva suspensió

La líder de Junts critica que no s'hagi admès a tràmit la reconsideració sobre la decisió d'apartar-la

  Laura Borràs
  Laura Borràs

  La presidenta del Parlament suspesa i també líder de Junts, Laura Borràs, ha carregat contra els membres de la Mesa després que el PSC, ERC i la CUP hagin decidit no admetre a tràmit la petició de reconsideració del partit de Borràs i, per tant, ratificar la suspensió dels seus drets i deures com a diputada. En una publicació a Twitter, la presidenta del partit postconvergent ha criticat la decisió de la Mesa i l’ha acusat de generar “indefensió”.

  La Mesa del Parlament ni tan sols ha admès a tràmit la reconsideració de la meva suspensió“, ha lamentat Borràs, que ha afegit: “Els qui exigeixen preservar el seu prestigi (el de la Cambra catalana), en lloc de fer-lo exemplar en la defensa dels drets, el fan capdavanter en la seva retallada“. L’expresidenta del Parlament ha considerat que els membres de la Mesa han pres la decisió de suspendre-la “per protegir-se ells” i ha indicat que això ha acabat generant “indefensió”.

  “Avui, després del dictamen de l’ONU, calia ser exemplars en la defensa de drets polítics i garanties jurídiques. El que ha passat avui mostra la magnitud de la destrossa democràtica de la por o la complicitat i de la feina que tenim pendent”, ha retret la líder de Junts. Una feina que, segons ha assegurat, durà a terme: “Estic determinada a fer-la. La farem!”, ha conclòs Borràs.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.