Laura Borràs carrega contra la Mesa del Parlament per ratificar la seva suspensió

La líder de Junts critica que no s'hagi admès a tràmit la reconsideració sobre la decisió d'apartar-la

    Laura Borràs
    Laura Borràs

    La presidenta del Parlament suspesa i també líder de Junts, Laura Borràs, ha carregat contra els membres de la Mesa després que el PSC, ERC i la CUP hagin decidit no admetre a tràmit la petició de reconsideració del partit de Borràs i, per tant, ratificar la suspensió dels seus drets i deures com a diputada. En una publicació a Twitter, la presidenta del partit postconvergent ha criticat la decisió de la Mesa i l’ha acusat de generar “indefensió”.

    La Mesa del Parlament ni tan sols ha admès a tràmit la reconsideració de la meva suspensió“, ha lamentat Borràs, que ha afegit: “Els qui exigeixen preservar el seu prestigi (el de la Cambra catalana), en lloc de fer-lo exemplar en la defensa dels drets, el fan capdavanter en la seva retallada“. L’expresidenta del Parlament ha considerat que els membres de la Mesa han pres la decisió de suspendre-la “per protegir-se ells” i ha indicat que això ha acabat generant “indefensió”.

    “Avui, després del dictamen de l’ONU, calia ser exemplars en la defensa de drets polítics i garanties jurídiques. El que ha passat avui mostra la magnitud de la destrossa democràtica de la por o la complicitat i de la feina que tenim pendent”, ha retret la líder de Junts. Una feina que, segons ha assegurat, durà a terme: “Estic determinada a fer-la. La farem!”, ha conclòs Borràs.

    (Visited 147 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari