Continua crític el nen ferit per la tempesta a Vilanova del Camí

Un home de l'Hospitalet també va resultar ferit per la caiguda d'un arbre

Segueix en estat crític a l’Hospital de Sant Joan de Déu el nen de tretze anys que aquest dimecres va resultar ferit per la caiguda d’una branca d’un arbre provocada per la tempesta que va afectar Vilanova del Camí (Anoia). El nen va rebre l’impacte al carrer i un veí el va ajudar a arribar al CAP del municipi. Posteriorment, el servei d’emergències de la Generalitat de Catalunya (SEM) va rebre l’avís de l’accident al voltant de les sis de la tarda, i va enviar-hi una dotació mèdica. El nen va ser traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat.

Protecció Civil també ha informat que un home de 54 anys també va resultar ferit per la caiguda d’un arbre a l’Hospitalet de Llobregat, també a causa de la intensa pluja que va caure ahir a la tarda en aquesta localitat del Barcelonès. El SEM va rebre l’avís al voltant de dos quarts de vuit de la tarda i l’home va ser traslladat a l’hospital de la Creu Roja de l’Hospitalet amb pronòstic de ferit menys greu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides