Per què Sor Lucía Caram esbronca Pablo Iglesias?

L'exlíder de Podem, Pablo Iglesias, en la seva visita a la vicepresidenta argentina Cristina Fernández de Kirchner

Per la seva visita a la vicepresidenta argentina, Cristina Fernández de Kirchner. La monja contemplativa Sor Lucía Caram, d’origen argentí, ha publicat un vídeo a les xarxes socials en el qual critica que l’exsecretari general de Podem, Pablo Iglesias, hagi anat a l’Argentina “a donar un copet a l’esquena” a Kirchner, acusada d’associació ilícita i d’administració fraudulenta quan estava al capdavant del govern argentí.

“Argentina es desagna per una dona desequilbrada que ha robat a mans plenes, que se l’acusa i que la justícia està parlant. I resulta que Pablo Iglesias va a Argentina a fer-se també la víctima i a donar-li un copet a l’esquena”, s’ha queixat Caram, que ha afirmat que la situació “fa vergonya aliena”. “Fins quan veurem que els mentiders populistes i enganyadors se segueixen sumant per enganyar la gent?“, s’ha preguntat la monja argentina, que ha dit a Iglesias que torni on estava i que deixi que la justícia treballi per a que a Kirchner “li donin el que es mereix”.

L’exlíder de Podem va entrevistar-se amb la vicepresidenta argentina, a qui ha mostrat el seu suport en diverses ocasions, i va regalar-li un exemplar del seu llibre Medios y cloacas. Kirchner, acusada juntament amb 12 persones de manipular una cinquantena de licitacions d’obres públiques per afavorir l’empresari Lázaro Báez, ha assegurat que és innocent i afirma ser víctima d’una persecució judicial i mediàtica, un argument al qual Iglesias dona suport.

(Visited 352 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari