CCOO denuncia que FCC Medio Ambiente SA obliga la plantilla a treballar a temperatures de gairebé 50 graus

L'empresa és adjudicatària del servei de recollida d'escombraries, neteja viària i gestió de deixalleries del Consell Comarcal del Tarragonès

Des de CCOO de l’Hàbitat de Tarragona denuncien que “l’empresa FCC MEDIO AMBIENTE S.A., adjudicatària del servei de recollida d’escombraries, neteja viària i gestió de deixalleries del Consell Comarcal del Tarragonès, incompleix la normativa de prevenció de riscos laborals amb relació a l’estrès tèrmic, i obliga els seus treballadors a utilitzar vehicles de recollida i neteja sense que els aires condicionats funcionin, exposant-los a temperatures, dins de les cabines de gairebé 50 graus“.

A causa d’això, assegura el sindicat, “s’han donat diversos casos de marejos i desmais i tot i així, la direcció de FCC MEDIO AMBIENTE S.A. amenaça o sanciona amb falta greu o molt greu, amb suspensió de feina i sou o fins i tot acomiadament a la persona treballadora que es nega a treballar en aquestes condicions de risc greu per la seva salut i la d’altres”. CCOO assegura que “les pressions i assetjament per part dels comandaments són constants, i provoquen a les persones treballadores un estat d’ansietat i malestar insuportables”.

En aquest sentit, el sindicat afirma que “la situació és absolutament preocupant, i totalment inadmissible des del punt de vista de la salut laboral, més encara quan l’empresa es nega a reunir-se amb la representació legal de les persones treballadores per tal de trobar-hi solucions adequades”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.