USTEC denuncia que Educació no ha contactat amb els sindicats de professors

La portaveu del sindicat majoritari de docents, Iolanda Segura, ha afirmat que als sindicats els hagués agradat rebre una “proposta” de la Conselleria de Josep Gonzàlez-Cambray

Manifestació organitzada per USTEC contra el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray
Manifestació organitzada per USTEC contra el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray.

Iolanda Segura, portaveu del sindicat majoritari de professors, USTEC, ha denunciat que el Departament d’Educació “no s’ha posat en contacte” amb els sindicats de docents. La representant sindical ha assegurat que els mestres volen solucionar el conflicte i finalitzar les vagues que, si res canvia, continuaran durant l’inici del curs.

Segura ha aclarit que no hi ha hagut cap reunió aquest estiu perquè “són mesos de vacances”. Ha afirmat que als sindicats els hagués agradat rebre una “proposta” de la conselleria de Josep Gonzàlez-Cambray. “La pilota està en la teulada del Departament. Només demanem recursos per a l’educació”, ha indicat en una entrevista concedida a RAC1.

Ha acusat a Educació d’ignorar de manera reiterada als sindicats “de manera molt evident i pública”, informant els mitjans de comunicació sobre les decisions preses sense cap acord amb les organitzacions sindicals. “Cada vegada que fan una nova mesura, l’envien a la premsa”, ha criticat Segura.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari