Tornen els retards a l’aeroport del Prat per la vaga de Ryanair

Els tripulants de cabina d'Iberia Express comencen una vaga aquest dilluns

Ryanair

Els tripulants de cabina de la companyia aèria Ryanair tornen a fer vaga aquest dilluns per reclamar millores laborals. A primera hora d’aquest matí, fins a quatre vols de la companyia que operaven des de l’aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat han patit retards.

La jornada de vaga dels treballadors de Ryanair coincideix amb la convocatòria d’aturada que també fan aquest dilluns els pilots de la companyia Easyjet. Aquest diumenge, la vaga dels treballadors d’Easyjet va provocar cancel·lacions de vols que tenia programats l’aerolínia.

Es dona la circumstància que a les aturades de Ryanair i d’Easyjet, aquest dilluns, cal sumar la jornada de vaga que han convocat els tripulants de cabina d’Iberia Express. De tota manera, aquesta companyia no opera als aeroports de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.