Tornen els retards a l’aeroport del Prat per la vaga de Ryanair

Els tripulants de cabina d'Iberia Express comencen una vaga aquest dilluns

Ryanair

Els tripulants de cabina de la companyia aèria Ryanair tornen a fer vaga aquest dilluns per reclamar millores laborals. A primera hora d’aquest matí, fins a quatre vols de la companyia que operaven des de l’aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat han patit retards.

La jornada de vaga dels treballadors de Ryanair coincideix amb la convocatòria d’aturada que també fan aquest dilluns els pilots de la companyia Easyjet. Aquest diumenge, la vaga dels treballadors d’Easyjet va provocar cancel·lacions de vols que tenia programats l’aerolínia.

Es dona la circumstància que a les aturades de Ryanair i d’Easyjet, aquest dilluns, cal sumar la jornada de vaga que han convocat els tripulants de cabina d’Iberia Express. De tota manera, aquesta companyia no opera als aeroports de Catalunya.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari