Robatori violent a casa d’Aubemayang

Els Mossos busquen almenys quatre assaltants encaputxats que van retenir i agredir el futbolista del Barça

Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang, davanter del FC Barcelona, ha patit un robatori violent aquesta matinada, al seu domicili de Castelldefels. Segons ha avançat El País, almenys quatre encaputxats han retingut i amenaçat amb armes de foc i barres metàl·liques el futbolista gabonès i la seva esposa, i els han agredit, causant-los ferides lleus.

La mateixa informació afegeix que els lladres han amenaçat Aubemayang i la seva dona, en presència dels fills de la parella, fins que han obert la caixa forta, de la qual els assaltants s’han emportat joies.

Els Mossos d’Esquadra, afegeix també El País, investiguen els autors del robatori violent, que han fugit en un Audi A3 blanc, segons diversos testimonis.

L’assalt a casa d’Aubameyang ha succeït pocs dies després que el seu company d’equip, Robert Lewandowski, patís el robatori d’un rellotge de luxe, mentre atenia uns seguidors quan arribava a les instal·lacions del club blaugrana. En aquella ocasió, els Mossos van recuperar ràpidament el rellotge.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.