La CEOE manté l’enganxada amb Yolanda Díaz

El vicepresident de la patronal retreu a la vicepresidenta el seu suport als sindicats i el vincula amb interessos electorals

Lorenzo Amor, vicepresident de la CEOE

Lorenzo Amor, vicepresident de la CEOE, ha criticat el suport expressat per la vicepresidenta segona del govern, Yolanda Díaz, a eventuals mobilitzacions sindicals que es convoquin aquest mes de setembre per protestar contra la patronal, que ha abandonat la negociació dels convenis col·lectius.

En declaracions a TVE, Amor ha etiquetat de “poc constructiu” el fet que Díaz, segons ell, “en lloc de cercar el consens, torni a posar-se al capdavant de les mobilitzacions”.

El dirigent de la patronal ha assenyalat que “si des del govern s’està prenent partit i arengant mobilitzacions, tot això complica la negociació bilateral entre empreses i treballadors”. Amor també ha acusat el govern central de “demonitzar els autònoms, les petites empreses i les empreses en general”.

La vicepresidenta segona havia dit aquest dilluns de la patronal que no està “a l’altura del seu país”, i havia considerat justificades eventuals mobilitzacions sindicals, indicant que “tenen raons per sortir al carrer contra la patronal”.

El vicepresident de la CEOE ha associat les declaracions de Díaz amb un enfrontament per un interès “purament electoral”. D’altra banda, ha jutjat prematur parlar d’una nova pujada del salari mínim, com ha fet la vicepresidenta i ministra de Treball, fet que Amor també ha vinculat amb un “aspecte electoral”.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari