El PSC insisteix a substituir Borràs abans del 15 de setembre

La portaveu de l'executiva del partit demana a ERC i Junts "que deixin el conflicte crònic" del Govern

  La portaveu de la comissió executiva del PSC, Elia Tortolero

  Foto: PSC

  El PSC ha tornat a insistir en la necessitat de substituir Laura Borràs com a presidenta del Parlament i ha demanat als grups que van votar-la –ERC i Junts– que resolguin la situació d’interinitat de la presidència de la Cambra catalana com més aviat millor. En la primera roda de premsa del curs polític, la portaveu de la comissió executiva del PSC, Elia Tortolero, ha instat la CUP i els partits que formen el govern català a “trobar una solució abans del 15 de setembre”, com ja va apuntar el primer secretari del partit, Salvador Illa.

  “Han de trobar una altra persona que faci de president”, ha assenyalat Tortolero, que també ha demanat a ERC i Junts “que deixin el conflicte crònic que tenen al Govern” i que aquest “no sigui exportat al Parlament“. “No volem treure rèdit d’aquesta situació. Però volem que el Parlament recuperi la dignitat, i que els partits que van votar Borràs facin que el curs arrenqui amb normalitat”, ha  destacat la portaveu de la comissió executiva del PSC.

  Tortolero ha advertit que si abans del 15 de setembre no hi ha cap solució respecte a la substitució de Borràs, el PSC es reunirà per estudiar quines vies existeixen. Uns mecanismes als quals ja va referir-se Illa, però que ni el primer secretari del partit ni Tortolero han explicat. D’altra banda, la portaveu de l’executiva del PSC  ha demanat al Govern de Pere Aragonès que “es deixi ajudar”: “Si no governen, com a mínim que es deixi ajudar”, ha insistit.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.