El Triangle

Denuncien que Interior vol expulsar un líder musulmà de Vilanova i la Geltrú

Convocatòria de la manifestació contra l'expulsió del líder musulmà, Amarouch Azbir (Centre Islàmic Al-Furqan).

El Centre Islàmic Al-Furqan ha denunciat que el Ministeri de l’Interior ha iniciat un expedient administratiu d’expulsió d’España amb “falses acusacions” contra Amarouch Azbir, el líder d’aquesta organització de Vilanova i la Geltrú.

Azbir ha residit 22 anys a la localitat i ha treballat 20 anys als Serveis Municipals. “Hi ha un ànim de perseguir Amarouch Azbir per tota la seva trajectòria com a persona, contra la seva llibertat d’associació, fent una valoració subjectiva de les seves intencions sense cap prova”, ha expressat Al-Furqan a un comunicat.

“Silenciar les veus dissidents”

“La intenció d’emprendre un procediment administratiu d’expulsió en aquestes circumstàncies i sense garanties és silenciar les veus dissidents que denuncien cada dia el racisme institucional, la islamofòbia i les vulneracions de drets reconeguts”, ha denunciat.

El centre islàmic liderat per Azbir, Unitat de Coordinació de les Entiats Islámiques i Unitat Garraf han organitzat una manifestació pel dilluns 29 d’agost contra l’expedient d’expulsió del líder musulmà. Es durà a terme a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a les 13:00 hores.

Cartell de la concentració a Vilanova i la Geltrú

Exit mobile version