Carrizosa pronostica un nou tripartit si Junts abandona el Govern d’Aragonès

El president de Ciutadans creu que la formació de Laura Borràs no s'anirà de l'executiu català per por a desaparèixer del mapa de partits

Carlos Carrizosa, líder de Ciutadans a Catalunya
Carlos Carrizosa, líder de Ciutadans a Catalunya.

Carlos Carrizosa, líder de Ciutadans a Catalunya, ha assegurat que no creu que Junts surti del Govern de Pere Aragonès malgrat les discrepàncies amb ERC. “Si Junts abandonés el Govern, desapareixerien del mapa i serien residuals”, ha assenyalat.

El diputat de Ciutadans ha pronosticat quin seria el futur de la política catalana si el partit de Laura Borràs decidís abandonar l’executiu català. Ha assegurat que és molt probable que es creés un nou tripartit entre ERC, PSC i els comuns. “Pot fer la vida política a Catalunya encara més tòxica i difícil”, ha afegit.

Carrizosa ha criticat a la formació de Borràs i Turull: “Ara no és pràcticament ni un partit polític, sinó una congregació d’aventurers de la política, però saben el que és el poder perquè molts d’ells venen de les estructures de CiU”. “El partit de Puigdemont ja no té professionals, ni quadres, ni dirigents polítics que sàpiguen imposar una estratègia de catalanisme possibilista fiable per al seu electorat”, ha afirmat.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari