Site icon El Triangle

Està enfadada Laura Rosel amb el vídeo de promoció del nou curs de TV3 i Catalunya Ràdio?

No se sap, perquè Rosel no s’ha manifestat a aquest respecte però ha sorprès que al spot promocional de la nova temporada de Catalunya Ràdio i TV3 hi tingui més protagonisme Roger Escapa que ella. Laura Rosel, que dirigeix i presenta El matí de Catalunya Ràdio, apareix en dos fragments del vídeo de promoció mentre que Roger Escapa, responsable d’El Suplement, que s’emet els caps de setmana hi surt en quatre. A més, Escapa és el primer periodista de Catalunya Ràdio que apareix al vídeo i també el que el tanca. Rosel hi surt per enmig en dos fragments en els quals enganxa uns papers de diari a les parets del cubicle que el protagonitza.

Al perfil de Twitter @InfiltratsTV3, que es defineix com “som uns infiltrats i informem de tot el que passa a Tv3 i Catalunya Ràdio”, s’hi va penjar un post, el dia 20 d’agost, amb aquest text: “Malestar a l’equip de @maticatradio amb l’anunci de Tv3 i Catalunya Ràdio on surt l’Escapa tancant l’anunci i no la Rosel. Són el tipus de guerres que Borda incentiva, calcula i fa per alguna cosa. És realment sorprenent i incomprensible! Moving a Rosel?”

Jordi Borda és el substitut de Saül Gordillo com a director de Catalunya Ràdio. Laura Rosel va ser l’aposta de Gordillo per reemplaçar Mònica Terribas quan la directora d’El matí de Catalunya Ràdio va dimitir del càrrec en acabar la temporada 2020-2021. Borda sembla que manté l’aposta per Rosell però amb no massa entusiasme.

Exit mobile version