Borràs demana diners perquè un mosso ‘indepe’ denunciï Interior

L'expresidenta del Parlament de Catalunya dona suport, així, a l'agent independentista Albert Donaire

Laura Borràs

L’expresidenta del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, ha demanat ara als seus seguidors de Twitter que ajudin econòmicament el mosso independentista, inclòs a la candidatura de Junts a les eleccions del 14F, Albert Donaire, perquè aquest es pugui pagar els advocats en els diferents litigis que manté amb el cos policial autonòmic, és a dir, amb la conselleria d’Interior, que té a Joan Ignasi Elena (ERC) com a màxim responsable.

Donaire acusa la direcció dels Mossos d'”assetjament” i assenyala el director general Pere Ferrer. Segons afirma, pateix “persecució ideològica per part de la divisió d’assumptes interns”, que l’ha expedientat.

“Fa anys que pateixo mobbing per part d’una caporala” del cos, afirma Donaire, en referència a Inma Alcolea, expedientada al seu torn per denunciar la politització dels Mossos.

Donaire anuncia que “aviat emprendré accions contra la Direcció General de la Policia i el cos de Mossos”. És per això que sol·licita diners. Borràs i, d’altra banda, Marta Madrenas (Junts), alcaldessa de Girona i diputada al Parlament, ja han col·laborat.

(Visited 214 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari