Yolanda Díaz dona suport a les mobilitzacions sindicals contra la CEOE per l’SMI

La ministra de Treball es compromet a augmentar el salari mínim "més que mai"

  La vicepresidenta segona del Govern central i ministra de Treball, Yolanda Díaz

  Foto: @Yolanda_Diaz_

  La vicepresidenta segona del Govern central i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, s’ha posicionat clarament a favor de les protestes que han anunciat els sindicats UGT i CCOO davant la negativa de la CEOE a augmentar el salari mínim. “El meu suport explícit a les mobilitzacions sindicals davant la patronal espanyola“, ha expressat Díaz en el primer ple del Congrés del nou curs.

  CCOO i UGT han criticat l'”enrocament” de la CEOE pel que fa a l’increment de l’SMI i les repercussions que això tindrà en els treballadors i, en aquest sentit, Díaz ha  demanat a la patronal “que es comprometi amb el seu país”. “Crec que el senyor (Antonio) Garamendi -president de la CEOE- sap molt bé el que està passant al nostre país, i bloquejar la negociació dels convenis col·lectius avui no és una bona recepta per a un país que necessita, no només que els treballadors no ho passin malament, sinó que deixin de perdre poder adquisitiu”, ha assenyalat Díaz.

  La ministra de Treball s’ha compromès a incrementar el salari mínim “més que mai” davant l’augment de la inflació, i ha explicat que les pròximes setmanes es reunirà amb la comissió d’experts per analitzar quant s’hauria d’apujar per tal que al final de la legislatura arribi fins al 60% del salari mitjà d’Espanya.

  (Visited 80 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari