Què passarà amb el programa de resum setmanal dels divendres d’‘Està passant’ de TV3?

Que passarà a millor vida. Serà substituït per un programa que es dirà Tot són problemes, protagonitzat per l’adolescent històrica de TV3, Juliana Canet, i Serapi Soler i Patrick Urbano, responsables del programa Coolhunters, que produïa Mediapro per TVC fins el 2020. Està passant, produït per Minoria Absoluta, propietat de Toni Soler, el director i presentador del programa, s’emetia, fins ara, de dilluns a dijous, de 20:15 a 21 hores, i el divendres es passava per pantalla un refregit dels capítols de cada setmana. Aquest refregit és el que deixarà d’emetre’s la propera temporada.

El web de la Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual (CCMA) no ha publicat encara el contracte amb Minoria Absoluta per realitzar Està passant el curs 2022-2023. Se suposa que ho farà els propers dies i se suposa també que el contracte tindrà un cost inferior al de temporades anteriors ja que comptarà amb una quarantena de capítols menys. Està passant és un dels programes que va portar a TV3 el seu director anterior, Vicent Sanchis, tot just arribar al càrrec, l’abril del 2017. És un dels més cars de la casa. L’últim contracte, corresponent a la temporada 2021-2022, va costar a la CCMA 1.669.109,12 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides