El jutjat arxiva la causa judicial contra el ‘pistoler de Tarragona’ després de rebre l’eutanàsia

La via civil continua oberta per a les indemnitzacions que puguin sol·licitar les víctimes

L'exvigilant de seguretat de Tarragona autor de tiroteig

El jutjat d’instrucció 5 de Tarragona ha arxivat la causa oberta contra Marin Eugen Sabau, conegut com el pistoler de Tarragona, que va irrompre el desembre del 2021 en el seu antic treball, a Securitas, va disparar tres companys i va ferir un mosso d’esquadra en la fugida.

Sabau va morir el 23 d’agost passat després de rebre l’eutanàsia que havia sol·licitat. El jutjat extingeix així, tal com recull el codi penal, la responsabilitat penal de l’acusat, que era a la presó preventiva a l’hospital penitenciari de Terrassa amb una lesió medul·lar irreversible.

La via civil continua oberta per a les indemnitzacions que puguin sol·licitar les víctimes, de les quals haurien de respondre els hereus de Sabau. L’home, de 46 anys, no tenia fills ni béns, segons fonts coneixedores de la causa.

Una altra opció amb què compten les víctimes, a la qual els advocats veuen poc recorregut, és demandar Securitas davant de possibles negligències de riscos laborals.

En el cas del mosso d’esquadra ferit recorrerà a la Generalitat perquè els danys –dies de baixa, estrès posttraumàtic i altres seqüeles psicològiques– els va patir mentre treballava.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari