Per què està enfadada Pilar Rahola amb els líders independentistes?

Perquè considera que “fora excepcions escasses i notables”, la majoria dels dirigents independentistes “són la tercera fila de la segona fila, de la primera. I  per bé que podrien haver sorgit notables sorpreses, no sembla el cas, més enllà d’algun nom propi. Així ho va escriure en un article a elnacional.cat el passat 21 d’agost. En aquest article, que va titular “Parèntesi”, l’escriptora, opinadora i tertuliana, afirma que “això, sumat a la rendició d’una part de l’independentisme, especialment la rendició d’ERC (el màxim dirigent de la qual ha esdevingut el principal xai del ramat), i a la manca d’idees renovadores, el resultat és un moment trist, gris, sense lluentor, ni aspiracions, situat en el territori erm del dia que passa. L’exemple darrer del mateix president Aragonès assegurant que tindríem la independència amb un acord amb l’Estat és paradigmàtic d’aquesta borratxera de paraules sense cap sentit”.

Rahola es recrea en la crítica als dirigents independentistes dient que “estan tan capficats en la mediocritat quotidiana que no s’adonen que han perdut completament la capacitat de pensar més enllà de la declaració, el tuit o la justificació diària. I, instal·lats a la sínia, no saben que han esdevingut hàmsters, tot el dia movent-se a la roda, sense anar enlloc”.

La tertuliana no només critica els dirigents independentistes. “La resta d’opcions són igual de tristes, avorrides i mancades d’idees regeneradores”, opina i acaba sentenciant: “en definitiva, un moment força desolador”. Es podrà consolar amb la nova feina que li ha ofert a 8TV Vicent Sanchis, al qual havia dit de tot menys ‘guapo’ quan era director de TV3.

(Visited 672 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari