Detingut l’autor de l’atropellament mortal de dos ciclistes a Castellbisbal

Es tractaria d'un veí de Martorell de 41 anys amb antecedents policials

    Home emmanillat (Mossos d'Esquadra)
    Home emmanillat (Mossos d'Esquadra)

    Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a la nit el presumpte autor de l’atropellament múltiple a Castellbisbal (Vallès Occidental) que ha acabat amb la vida de dos ciclistes i n’ha deixat altres tres ferits, un en estat crític. El conductor implicat seria un home de 41 anys que viuria a prop de Martorell, on es va trobar el cotxe amb el parabrisa destrossat i el sostre ensangonat.

    El detingut, que va fugir després dels fets, té antecedents per delictes de tràfic i violència domèstica, i seria la parella de la compradora del vehicle responsable de l’atropellament, un Opel Adam, que encara està a nom de l’anterior propietari segons han confirmat els Mossos. La investigació continua oberta, ha informat la policia autonòmica.

    El conductor del cotxe va envair el sentit contrari en agafar una corba de la C-243c justament quan un grup de vuit ciclistes circulaven pel carril que els tocava, fet que va acabar amb l’atropellament frontal de més de la meitat de la munió i va causar la mort d’un dels ciclistes en el mateix lloc. La segona víctima mortal va ser traslladada en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va morir poc després. Tenien 67 i 72 anys.

    (Visited 183 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari