Qui ha tractat Jordi Sánchez de “mafiós” per criticar el protagonisme de Laura Borràs a l’acte per les víctimes del 17A?

Ramon Cotarelo. El catedràtic de Ciència Política, que es va traslladar de Madrid a  Catalunya, on dona suport a les tesis més intransigents del sector independentista, ha tractat l’ex-president de Junts per Catalunya Jordi Sánchez de “mafiós” en un missatge de Twitter. Cotarelo ha respost en aquesta piulada una que va fer Sánchez en la qual difonia el comunicat de JuntsXCat on es valorava l’acte en record de les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost a la Rambla de Barcelona.

“Avui a les Rambles, en el record i homenatge a les víctimes del #17Agost, no hi hauria d’haver hagut cap més protagonisme que el dels familiars de les víctimes. No era el lloc per trencar el minut de silenci ni el moment de buscar protagonismes polítics. Ho lamento. Així,no!”, va escriure l’ex-president de Junts.

La resposta de Cotarelo va ser aquesta: “Aquest mafiós, @jordisanchezp, talp d’ERC, fent anar verí. I és l’home de confiança de @KRLS . Jordi Sánchez és un cas paradigmàtic del principi “follow the money”. Només s’interessa pels diners. Quina és la seva relació amb el president Puigdemont?”.

Un bon grapat dels prop de 200.000 seguidors que té a Twitter li va donar la raó i li va dir de tot a Sánchez. No van faltar, però, missatges crítics amb els seus insults a l’ex-dirigent de JuntsXCat. “Com a bon madrileny convers, inocules verí entre el nacionalisme català de puta mare”, li va etzibar un tuitaire.

(Visited 424 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari