Madaula replica Vilalta: “Les reconsideracions es debaten a la Mesa, no als estudis de ràdio”

La suspensió de Laura Borràs com a presidenta del Parlament tensa més les relacions entre ERC i Junts

Aurora Madaula
Aurora Madaula

La suspensió de Laura Borràs de la presidència del Parlament està acabant de tensar les relacions entre ERC i Junts. La secretària segona de la Mesa del Parlament i diputada de Junts, Aurora Madaula, ha criticat la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, per les declaracions fetes avui a RAC1.

Madaula manifesta en el seu compte de Twitter que “les reconsideracions es debaten i s’accepten o no a la Mesa del Parlament, no als estudis de ràdio”. I afegeix que “des del dia 16 d’agost ja és període hàbil al Parlament i des d’aleshores que demano a la VP 1a que convoqui la Mesa per tal de debatre la reconsideració i garantir els drets”, referint-se a la vicepresidenta del Parlament i president en funcions, Alba Vergés (ERC), actualment de vacances.

Madaula insisteix que “defensar la dignitat de la institució és tractar de manera urgent les reconsideracions per garantir els drets dels grups parlamentaris que reconsideren, com sempre s’havia fet, i no esperar a acabar les vacances”.

Les crítiques de la secretària segona de la Messa venen a tomb de les declaracions que ha fet avui la portaveu republicana. Vilalta descartava reconsiderar la suspensió de Borràs com a presidenta del Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides