AnimaNaturalis denuncia la mort d’un bou embolat a Amposta

L'organització explica que l'animal va patir un infart just després de ser embolat

Un bou lligat pel cap durant la Festa Major d'Amposta

L’organització en defensa dels animals AnimaNaturalis ha denunciat la mort d’un bou embolat durant la Festa Major d’Amposta (Montsià). La directora de l’entitat a Espanya, Aïda Gascón, ha lamentat la mort de l’animal i ha assegurat que els fets es denunciaran a la Generalitat.

Segons han explicat diverses fonts a Gascón, el bou va patir un infart just després de ser embolat, davant la mirada dels aficionats taurins que haurien intentat evitar que ningú gravés cap vídeo sobre el que estava passant. Fins ara, ni l’Ajuntament d’Amposta ni ERC -el partit que governa- s’han pronunciat respecte a la mort de l’animal, que s’hauria produït aquest diumenge, 14 d’agost, durant el primer bou embolat de la Festa Major del municipi.

A més de denunciar aquest cas, la directora d’AnimaNaturalis a Espanya ha criticat l’actitud del consistori i ha lamentat que l’Ajuntament presumeixi del bou capllaçat a Twitter amb un vídeo on es veu l’animal xocar amb un senyal mentre té una corda lligada al cap. “Un bou capllaçat a Amposta impacta contra un senyal de tràfic. L’obliguen a córrer durant 50 minuts amb una corda lligada al cap pel darrere i una altra per davant, en els dies més calorosos de l’any”, ha destacat Gascón.

(Visited 270 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari