8TV fitxa Vicent Sanchis amb Pilar Rahola com a col•laboradora

La tertuliana s’havia queixat que l’aleshores director de TV3 li havia retallat el seu temps en antena: “Li farem pagar perquè hi haurà un abans i un després”

Imatge del programa que farà a 8TV Vicent Sanchis, amb Pilar Rahola i Saül Gordillo

8TV ha anunciat, mitjançant un missatge al seu canal oficial de Twitter, que ha encarregat a l’ex-director de TV3, Vicent Sanchis, la realització d’un programa de dilluns a dijous, de 21:30 a 23:15 hores. S’estrenarà el cinc de setembre i només s’ha avançat que hi col·laboraran l’ex-director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i la tertuliana Pilar Rahola. El tuit va acompanyat d’una imatge on es veu Sanchis, amb Gordillo i Rahola darrere seu, i es llegeix l’eslògan “Aquesta temporada la liem parda”. L’única informació que es dona del contingut del programa és que “parlarem de poca política… amb molts altres il·lustríssims tertulians”.

EL TRIANGLE ja va anunciar, el passat 6 d’agost, que el propietari de 8TV, Nicola Pedrazzoli, havia ofert a Sanchis la realització d’un magazin televisiu nocturn. Pedrazzoli va fer aquesta oferta a Sanchis després que el periodista Jordi Basté renunciés a incorporar-se al grup mediàtic de 8TV, tot i que li havien posat dos milions d’euros sobre la taula. No s’ha filtrat quants diners cobrarà l’ex-director de TV3 i actual director general del GrupMón, però serà molt menys.

Sobta que en aquest projecte coincideixin Sanchis i Rahola ja que la tertuliana, fidel portaveu de les consignes de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont, es va queixar amargament de la reducció del temps de les seves intervencions a TV3. En va responsabilitzar a l’aleshores director i, en una conversa telefònica interceptada en un procediment judicial i difosa pels mitjans de comunicació, va arribar a dir: “Li farem pagar a Sanchis perquè hi haurà un abans i un després”.

El “després” serà, de moment, que la “liaran parda” junts a TV3, a partir del setembre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides