La CCMA adjudica a Mediapro la gestió de la corresponsalia de Jerusalem durant 4 anys per 1.387.139 euros

L’empresa de Roures i Tatxo Benet es reparteix amb Lavínia els serveis de producció de les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a l’estranger

Panoràmica de Jerusalem i antena parabòlica de Servicios Audiovisuales Overon (Mediapro)

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha fet públic, el 19 d’abril, que ha atorgat la contractació del servei integral de producció per a la corresponsalia de Jerusalem durant dos anys per un import de 573.198 euros a l’empresa Servicios Audiovisuales Overon, del grup de la productora Mediapro. Si s’hi suma l’IVA aquesta quantitat puja fins els 693.569,58 euros. El contracte es prorrogarà automàticament dos anys més si cap de les dues parts no mostra la seva voluntat de no fer-ho. En aquest cas, la CCMA pagaria 573.198 euros més a la productora que dirigeixen Jaume Roures i Tatxo Benet. El total del cost per la CCMA d’aquest contracte seria, per tant, de 1.146.396 euros. Amb l’IVA, aquest cost seria de 1.387.139,16 euros.

El 16 de novembre de l’any passat, Servicios Audiovisuales Overon també es va fer amb els serveis de la corresponsalia de la CCMA a Berlín. En aquest cas, el contracte, també per quatre anys, va costar 713.900 euros a la CCMA. El 14 de desembre del 2020, aquesta empresa del grup Mediapro va rebre l’encàrrec de la CCMA de posar en marxa una nova corresponsalia a Istambul, que substitueix la que va ser destruïda a Beirut l’agost d’aquell any per una gran explosió al port de la ciutat. L’import d’aquest contracte va ser de 727.972,32 euros.

La gestió de les corresponsalies de TV3 i Catalunya Radio se la reparteixen els grups Mediapro i Lavínia. Les altres productores que intenten obtenir part d’aquest pastís mai no se’n surten. Al concurs per adjudicar-se la corresponsalia de Jerusalem se n’hi van presentar dues, a més de Mediapro i Lavínia: Quality Media Producciones i Media Consultants. Mai no han tingut sort en aquestes adjudicacions, tot i que en aquesta darrera Quality Media Producciones va obtenir 98,61 punts en la valoració de la Mesa de Contractació de la CCMA, només 39 centèsimes menys que Servicios Audiovisuales Overon.

(Visited 233 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari