Àngels Chacón abandona la política per les “lluites internes” a Centrem

L’exconsellera de la Generalitat ha assegurat que ha pres la decisió perquè li costa conviure amb el repartiment de quotes de poder als partits

Àngels Chacón, exconsellera de la Generalitat i exsecretària general de Centrem i del PDeCAT
Àngels Chacón, exconsellera de la Generalitat i exsecretària general de Centrem i del PDeCAT.

Àngels Chacón, exconsellera i exsecretària general del PDeCAT, ha anunciat que abandona la política activa. Continuarà militant a Centrem després de dimitir com a secretària general del partit de dreta catalanista moderada, allunyat del rupturisme de Junts per Catalunya.

Ha argumentat que la seva decisió s’ha produït per “algunes dinàmiques persistents dels partits” que no li han permès aplicar a Centrem una concepció organitzativa àmplia, oberta i transversal. Chacón s’ha acomiadat de la militància i ha assegurat que continuarà “compromesa amb el futur de Catalunya i el seu progrés” i amb el projecte de Centrem.

“Crec en un projecte de país. No obstant això, em costa conviure amb les lluites internes i el repartiment de quotes de poder dels partits i per això he pres la difícil decisió”, ha assegurat Chacón. Ha agraït el suport dels militants i companys del PDeCAT i de Centrem, tot i que ha assenyalat que no ha “gaudit de la vida orgànica de partit”.

(Visited 166 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari