Puigverd: moció de censura del PSC i Junts per fer fora ERC de l’alcaldia

Els socialistes recorden que ERC va incomplir l'acord en aquesta població del Segrià per repartir-se el mandat

Junts i el PSC s’han unit per presentar una moció de censura a Puigverd, municipi de Lleida, a l’actual equip de govern, liderat per Sandra Barberà, d’ERC.

El govern de Barberà ja va quedar en minoria a principis de mes quan el regidor socialista, Josep Maria Vilalta, amb qui havia governat ERC des de l’inici de mandat, abandonés l’executiu municipal arran de l'”incompliment”, segons les seves paraules, per part de l’alcaldessa, de l’acord entre totes dues formacions per repartir-se l’alcaldia. A ell li tocava l’últim any de mandat.

Arran de tot plegat “i perquè al poble se l’ha enganyat i no s’ho mereix”, segons afirma Vilalta a Ràdio Lleida, els grups del PSC -que a Puigverd es va presentar com a Alternativa per Puigverd- i Junts -amb l’exalcalde Josep Solsona al capdavant- van decidir unir forces i fer fora Barberà de l’alcaldia.

El ple de la moció es debatrà el pròxim 25 d’agost i serà la setena moció de censura a les comarques de Lleida des de les eleccions municipals de 2019. Les altres s’han votat a Maldà, Cervera, el consell comarcal del Pallars Sobirà, Sant Ramon, Ponts i Gimenells i Pla de la Font.

(Visited 137 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari