Vilassar de Mar: dimiteix la regidora de Joventut per la gimcana sexual

Montse Gual assumeix voluntàriament, amb la seva renúncia, la responsabilitat de no haver reclamat la informació

Dues menors participen en una prova relacionada amb el Kamasutra

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (Maresme), Montse Gual (ERC), ha renunciat al càrrec arran de la polèmica gimcana sexual en el marc del ‘Juliol Jove’, que va tenir lloc el 22 de juliol. Les activitats van aixecar moltes crítiques “per les formes” i pels “continguts” a adolescents molt joves.

Tot i assegurar que “no va ser informada” i de desconèixer les activitats “concretes” programades durant l’activitat, afirma assumir “voluntàriament” la responsabilitat de “no haver reclamat la informació de les activitats” i, per tant, de la “manca d’informació” als participants i familiars dels menors que hi van participar.

La renúncia es farà efectiva en el ple municipal de l’ajuntament del setembre. Paral·lelament, la regidora donarà resposta als requeriments efectuats pel síndic de Greuges i per la resta d’institucions públiques que ho sol·licitin.

En la gimcana, motiu de la polèmica, els menors, hi havia nens i nenes d’11 i 12 anys, van realitzar proves com col·locar un preservatiu amb la boca a un pal, reproduir postures del Kamasutra i llepar un plàtan untat de nata i mel, entre d’altres.

Aquesta mena d’activitats han indignat famílies de Vilassar fins al punt d’estar preparant la presentació d’una demanda contra l’ajuntament del municipi davant la Fiscalia de Menors.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides