Càmeres a Girona per multar els que llencen la brossa fora del contenidor

L'Ajuntament comprarà aparells que començaran a gravar just quan detectin que algú deixa les escombraries al carrer

Deixalles fora dels cotenidors, a Girona

Girona vol instal·lar càmeres de videovigilància per evitar que la gent deixi les escombraries fora dels contenidors. La idea de l’Ajuntament és instal·lar unes 30 caixes amb càmeres a dins que gravaran les persones que ho facin.

L’Ajuntament ho vol fer perquè no els ha funcionat la campanya de multes de fa uns quants mesos. En van posar prop de 200, però lamenten que la gent continua deixant les escombraries fora dels contenidors.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha explicat que es va fer aquesta campanya i es van interposar les corresponents sancions, però “no ha estat efectiva”. “Ho hem de reconèixer, perquè tots tenim ulls. A tots els barris i a qualsevol carrer trobes residus deixats davant dels contenidors”, ha afirmat.

Ara el consistori vol instal·lar 30 caixes amb càmeres a dins que vagin passant pels diferents contenidors i que els incívics quedin gravats. “Aquest és un dels projectes prioritaris, i, per tant, ja estem treballant en la possible implementació. Espero que ho puguem fer d’aquí a molt pocs mesos”, ha explicat Madrenas.

Madrenas ha demanat que tothom qui tingui problemes per llençar les escombraries dins els contenidors es posi en contacte amb l’Ajuntament de Girona per intentar trobar-hi solucions.

(Visited 107 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari