Reus rebutja l’expulsió de l’activista musulmà Mohammed Said Badaoui

La Policia Nacional vol expulsar el president d'una associació pels drets dels musulmans al·legant que s'ha radicalitzat

Mohamed Said Badaoui en la concentració de suport

L’Ajuntament de Reus i múltiples entitats socials rebutgen l’expulsió d’Espanya de l’activista Mohammed Said Badaoui, i per això la Junta de portaveus -excepte els del PP i Cs- ha subscrit un comunicat de suport, segons informa el consistori.

Els portaveus dels grups municipals de Junts per Reus, ERC, PSC, CUP, Ara Reus i un regidor no adscrit han expressat el suport al veí de la ciutat Mohammed Said Badaoui, que ha rebut un expedient d’expulsió del país en considerar la policia espanyola que s’ha radicalitzat i que ha comès ingerències a la política estatal.

Badaoui “és una persona que sempre ha treballat braç a braç amb les entitats i l’Ajuntament de la nostra ciutat per garantir els drets dels seus veïns i veïnes”, destaca el comunicat.

Així mateix, manifesta que sempre s’ha implicat en activitats i dinàmiques del municipi i ha contribuït a una funció important de cohesió social i d’intercanvi amb la comunitat magribina i musulmana de Reus.

“Des de la solidaritat amb ell, la seva família i amistats, demanem al Ministeri de l’Interior que tingui en compte aquest arrelament abans de resoldre el procediment d’expulsió“, conclou el comunicat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides