La CUP trenca el govern amb ERC a Arenys de Mar i els titlla de traïdors

Els anticapitalistes acusen els republicans de retirar-los les competències de l'àrea de Medi Ambient sense avisar

Govern d'Arenys de Mar

La CUP ha trencat el pacte de govern a l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) perquè l’alcaldessa del municipi, Annabel Moreno, “ha decidit retirar-los la gestió de l’àrea de Medi Ambient sense un avís previ i amb traïdoria”.

La formació que lidera Anna Curto, ha argumentat que la decisió de Moreno “ha estat la gota que ha fet vessar el got”.

En un comunicat, la CUP ho considera un moviment “electoralista” que acabarà donant fruits en els pròxims comicis “en establir pactes amb alguna formació del 155”.

El partit anticapitalista ha assegurat que ara que el govern d’Arenys de Mar, que també el formen els comuns, “quedarà en minoria”, es veuran exposats “a ser culpats de tots els problemes que passin a la vila”.

Des de la formació anticapitalista han afirmat que trenquen el pacte de mandat “per la manca de lleialtat de l’alcaldessa, males pràctiques, manca de comunicació” i, com han deixat clar en l’escrit, “per discrepàncies polítiques”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides