S’investiga una punxada a una menor de 14 anys en la festa major de Castelló d’Empúries

Arreu d'Espanya ja s'investiguen una seixantena de casos de punxades en entorns d'oci nocturn

  Un dels concerts de la festa major de Castelló d'Empúries

  Foto: @Castello_Emp

  Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una menor de 14 anys que s’hauria produït durant la festa major de Castelló d’Empúries (Alt Empordà). Segons ha avançat el Diari de Girona, els fets van ocórrer la matinada de divendres a dissabte, durant el concert de Doctor Prats. En notar la punxada, la noia va dirigir-se al punt Lila i es va activar immediatament el protocol.

  La víctima va ser traslladada a l’hospital de Figueres, on va rebre l’alta poc després, i s’està a l’espera dels resultats de l’analítica. Segons el mitjà esmentat, els informes clínics descarten cap conseqüència de submissió química arran de la punxada. L’Ajuntament de Castelló i la Comissió de Festes han emès un comunicat conjunt condemnant les “agressions masclistes que han tingut durant la festa major” i assenyalant que estan “fartes d’aquesta xacra”. “No deixarem de treballar per aturar aquestes accions lamentables“, han destacat.

  En total, arreu d’Espanya s’estan investigant una seixantena de denúncies per punxades registrades en 11 comunitats diferents, principalment a Catalunya i al País Basc. Altres autonomies on s’han donat aquests casos són Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa, la Comunitat Valenciana, l’Aragó, Navarra, Cantàbria, Astúries i les Illes Balears.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.