Alícia Romero veu incomprensible que Pere Aragonès refusi el suport socialista als pressupostos catalans

La portaveu del PSC entén que el president de la Generalitat està recuperant el "cordó sanitari" contra els socialistes

Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya
Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya.

La portaveu de PSC al Parlament, Alícia Romero, veu “incomprensible” que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, descarti d’entrada el seu suport als propers pressupostos de la Generalitat. Considera que és un “error de càlcul” en un moment de “crisi econòmica per la guerra a Ucraïna”. Així ho ha dit després que el president anunciés la seva intenció de buscar el suport de la CUP i En Comú Podem als comptes del 2023, negant una negociació amb els socialistes.

“És incomprensible que no vulgui parlar amb el PSC”, ha dit Romero en una entrevista a l’agència Efe. La portaveu socialista també ha avisat que si Aragonès imposa un nou “cordó sanitari” al PSC i, a més, la CUP es nega a aprovar els comptes de la Generalitat -com va passar l’any passat- “només li quedaran els comuns” com a possibles aliats.

D’altra banda, Romero considera que Junts, malgrat les seves “batalletes” amb ERC, no deixarà el Govern, perquè no vol perdre “quotes de poder”. Així ho ha afirmat després que la setmana passada el president català Aragonès cridés l’independentisme a aparcar les seves “diferències”, enfront dels sectors de JxCat que defensen sortir del Govern, en desacord amb la taula de diàleg i la suspensió de Laura Borràs al Parlament.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari