Junts, indignada amb Joan Ignasi Elena perquè l’associa amb l’extrema dreta

El conseller d’Interior va presentar el candidat d’ERC a l’alcaldia d’Alcarràs, actualment en mans del partit de Laura Borràs, dient que és la garantia que el poble no estigui governat pels ultres

Joan Ignasi Elena, a Alcarràs, presentant el candidat d'ERC a l'alcaldia, Jordi Castany, el passat 4 d'agost

Una frase del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en la presentació de Jordi Castany com candidat d’ERC a l’alcaldia d’Alcarràs ha provocat la indignació de Junts, partit que actualment governa la població. La presentació es va fer el passat dijous 4 d’agost però no ha estat fins avui que ha circulat per les xarxes socials el vídeo i el text que han causat les queixes del partit que lideren Laura Borràs i Jordi Turull. Elena va dir: “els interessos personals, l’egoisme, l’intercanvi  frívol de cadires canvia la voluntat dels ciutadans i les ciutadanes. Per tant, amb aquest referent del que va passar fa tres anys us convido a donar un suport molt majoritari a la candidatura del Jordi perquè no torni a passar el que va passar, perquè la ciutat, perquè el poble , perquè Alcarràs no estigui en mans … podríem dir d’extrema dreta?… tot cas, del que la majoria dels ciutadans i ciutadanes d’Alcarràs no volien”.

Nombrosos dirigents i militants de Junts han respost al conseller d’Interior i han sortit en defensa de l’actual alcalde, Jordi Janés. El propi Turull ha escrit “conseller @joanignasielena, una disculpa o rectificació estaria bé. Si coneguessis una mica a l’alcalde @jordijanes i a @JuntsxAlcarras no hauries fet aquestes desafortunades afirmacions banalitzant l’extrema dreta. No tot s’hi val. Tot el suport @jordijanes”.

Elena ha contestat la piulada de Turull dient “òbviament que no em referia a l’actual alcalde d’Alcarràs, sinó a qui va ser alcalde amb els vots de Junts al qual l’actual alcalde va haver d’expulsar del govern municipal per les seves actituds intolerables. En tot cas, Jordi, a disposar si et calen tenir més detalls”.

Els nervis estan molt tensos en les relacions entre ERC i Junts i les eleccions municipals cada cop més a prop.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides