Nicola Pedrazzoli ofereix a Vicent Sanchis un ‘late night’ a 8TV

L’empresari ha intentat fitxar també a Jordi Basté oferint-li un sou de dos milions d’euros anuals però no se n’ha sortit

Vicent Sanchis, al programa 'El circ', de Frank Blanco, a '8TV', el passat 2 de juny

L’empresari Nicola Pedrazzoli, propietari de 8TV, ha proposat a l’ex-director de TV3 Vicent Sanchis que s’encarregui d’un programa nocturn estel·lar el cap de setmana. Pedrazzoli està fent un gran esforç per fitxar periodistes coneguts per donar una empenta a la televisió que va adquirir el juliol de l’any passat. Fallida la temptativa de crear una xarxa d’emissores de ràdio a partir de les cinc freqüències que va treure al mercat Prisa Ràdio a Catalunya, l’empresari català d’origen italià vol potenciar el seu canal televisiu paral·lelament a la creació d’un potent canal digital.

Quan semblava que la SER estava disposada a vendre-li o llogar-li les cinc emissores esmentades, Eduard Pujol, home de confiança de Pedrazzoli en el món radiofònic, va temptejar la possibilitat d’incorporar a la nova cadena Jordi Basté, presentador d’El món a RAC1, el programa més escoltat de la ràdio convencional a Catalunya. S’ha publicat que l’oferta per fitxar-lo s’enfilava fins els dos milions d’euros anuals. PRISA, però, s’ha fet enrere en la negociació amb Pedrazzoli, que es donava pràcticament per tancada fa uns mesos, i Basté ja ha anunciat que continuarà la propera temporada a RAC1. Això sí, amb l’oferta econòmica de Pedrazzoli sobre la taula, a Javier Godó, propietari de RAC1, no li ha quedat més remei que millorar el sou de Basté.

Godó està indignat amb Pedrazzoli, no només perquè ha intentat prendre-li la joia més preuada de la seva emissora de ràdio sinó perquè Eduard Pujol també ha ofert a diversos directius i alts càrrecs del grup Godó incorporar-se al projecte que lidera l’empresari catalano-italià, amb sous de 50.000 euros anuals.

Sanchis, actual director general del GrupMón, aniria a 8TV a fer una mena de rèplica del programa FAQS que va portar a les nits de dissabte de TV3. També s’ha filtrat que al programa que conduiria l’ex-director de la televisió pública de la Generalitat hi podrien recalar també la darrera presentadora del FAQS, Cristina Puig, i la seva col·laboradora més destacada i polèmica, Pilar Rahola.

Pedrazzoli juga diverses cartes polítiques. Té a les seves files a Eduard Pujol, ex-portaveu de Junts al Parlament de Catalunya, i a Francesc Pena, ex-conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i home de la corda de Carles Puigdemont. També ha ofert a l’ex-director de Catalunya Ràdio Saül Gordillo tenir un càrrec de primer nivell en el canal digital que està preparant. I ha sondejat Marc Villanueva, responsable d’En Blau, secció de premsa del cor del digital de José Antich, El Nacional, per incorporar-lo al seu projecte.

Totes aquestes ofertes costen molts diners. La solidesa del grup Pedrazzoli es basa en el suport del seu amic Manuel Lao, fundador de l’empresa CIRSA, una de les líders mundials del sector de les màquines recreatives. Lao és la 53ª persona més rica d’Espanya. Per això, Jordi Basté pot rebre ofertes laborals retribuïdes amb dos milions d’euros l’any.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides