Qui menteix? Mikimoto o la CCMA?

És de suposar que Miquel Calçada (Mikimoto). Calçada va ser un dels tres finalistes que la Comissió de Valoració va presentar al Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) perquè triés el director de Catalunya Ràdio. A més d’ell, els altres dos finalistes van ser Jordi Borda, que era director interí de l’emissora, i Mònica Lablanca, directora de Cugat Media.

En una piulada publicada el passat dimecres 3 d’agost, Mikimoto feia unes consideracions respecte al concurs després de rebre la resolució del Consell de Govern de la CCMA. La primera de les consideracions era “agrair als membres del comitè avaluador independent haver-me atorgat la puntuació més alta com a candidat”. Resulta, però, que en la nota de premsa difosa per la CCMA donant a conèixer els nomenament dels nous directors es deia textualment: “En el cas de la televisió, la persona escollida ha rebut els 7 vots favorables del Consell de Govern. A la ràdio, la persona escollida ha rebut 5 vots favorables, mentre que dos membres del Consell han votat per una altra candidatura. Sigfrid Gras i Jordi Borda han estat els candidats que han rebut una major valoració per part de la Comissió d’experts”. El text en negreta venia així a la nota de premsa de la CCMA. No l’hem posat nosaltres.

En el seu fil a Twitter, Mikimoto, felicitava a Borda i agraïa “la consideració del Consell de Govern envers la meva candidatura, especialment els dos membres que hi van votar a favor” i afegia aquest comentari: “Lamento els que coneixent-me hi van votar en contra”. Els que van votar a favor van ser els dos representats de Junts al Consell de Govern de la CCMA. Els que, coneixent-lo o no, van votar en contra seu van ser els tres representants del PSC i els dos d’ERC.

El dubte està ara en saber qui ens enreda sobre quin candidat a director de Catalunya Ràdio va obtenir més punts a la Comissió de Valoració. En algun paper que no s’ha distribuït als mitjans de comunicació deu constar aquest resultat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.