Una sucursal de Correus a Barcelona, obligada a tancar per les altes temperatures

CCOO i UGT van interposar una denúncia davant d'Inspecció del Treball que ha paralitzat l'activitat

La sucursal de Correus al carrer Calàbria de Barcelona

Correus s’ha vist obligada a paralitzar l’activitat de la seva sucursal número 35 a Barcelona, situada al carrer de Calàbria, arran d’una denúncia presentada per CCOO i UGT davant d’Inspecció del Treball. Segons explica CCOO en un comunicat, els sindicats van demandar l’empresa per l’exposició a les altes temperatures a què estaven sotmesos els treballadors d’aquest centre de treball, ja que Correus va “fer cas omís” als avisos i les demandes de la plantilla al respecte.

Les temperatures que han hagut de suportar els empleats de la sucursal de Correus esmentada oscil·len entre els 32 °C i els 33 °C, amb un índex d’humitat que se situa entre el 60 i el 70%, segons CCOO. Una situació que pot comportar un risc per a les persones vulnerables “com una dona embarassada o diverses persones amb patologies cròniques”.

Inspecció del Treball ha obligat l’oficina situada al carrer de Calàbria a tancar i paralitzar la seva activitat “fins que se solucionin els problemes de climatització i de risc d’estrès tèrmic que pateixen els treballadors i treballadores a causa d’aquestes altes temperatures”. Mentrestant, l’empresa ha traslladat els empleats a la sucursal de la plaça de Letamendi i a la unitat de distribució del carrer de Còrsega.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari