Una sucursal de Correus a Barcelona, obligada a tancar per les altes temperatures

CCOO i UGT van interposar una denúncia davant d'Inspecció del Treball que ha paralitzat l'activitat

La sucursal de Correus al carrer Calàbria de Barcelona

Correus s’ha vist obligada a paralitzar l’activitat de la seva sucursal número 35 a Barcelona, situada al carrer de Calàbria, arran d’una denúncia presentada per CCOO i UGT davant d’Inspecció del Treball. Segons explica CCOO en un comunicat, els sindicats van demandar l’empresa per l’exposició a les altes temperatures a què estaven sotmesos els treballadors d’aquest centre de treball, ja que Correus va “fer cas omís” als avisos i les demandes de la plantilla al respecte.

Les temperatures que han hagut de suportar els empleats de la sucursal de Correus esmentada oscil·len entre els 32 °C i els 33 °C, amb un índex d’humitat que se situa entre el 60 i el 70%, segons CCOO. Una situació que pot comportar un risc per a les persones vulnerables “com una dona embarassada o diverses persones amb patologies cròniques”.

Inspecció del Treball ha obligat l’oficina situada al carrer de Calàbria a tancar i paralitzar la seva activitat “fins que se solucionin els problemes de climatització i de risc d’estrès tèrmic que pateixen els treballadors i treballadores a causa d’aquestes altes temperatures”. Mentrestant, l’empresa ha traslladat els empleats a la sucursal de la plaça de Letamendi i a la unitat de distribució del carrer de Còrsega.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.