Com pensa el nou director de Catalunya Ràdio fer les paus amb Junts?

Posant com a adjunt a la direcció una persona de confiança del partit que presideix Laura Borràs. Jordi Borda va ser elegit nou director de Catalunya Ràdio després que els cinc consellers socialistes i d’ERC de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) votessin a favor de la seva candidatura. Els dos consellers de Junts, en canvi, van votar Miquel Calçada (Mikimoto) perquè dirigís l’emissora.

Per recuperar les simpaties de l’espai polític de Junts, es dóna per fet a la redacció de l’emissora que Borda col·locarà com a adjunt a la direcció algun membre de la redacció que sintonitzi ideològicament amb aquest partit. Un dels noms que sona per convertir-se en la seva mà dreta és Francesc Cano, que va ser cap d’informatius de l’emissora fins que la CCMA va destituir Saül Gordillo com a director. Se’n barallen d’altres com els actuals redactors Jordi Corbalán o Josep Maria Torrent, però.

Pel que fa al càrrec de cap d’informatius sembla que continuarà ocupat per Natàlia de Ramon i Joan Rusiñol Ruiz, que van assumir-lo després del cessament de Cano, encara que no es descarta que una històrica de la casa i ex-degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ben vista per la redacció, Neus Bonet, es faci amb el càrrec.

(Visited 620 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari