Xoc entre Joan Ignasi Elena i la sectorial dels Mossos d’Esquadra de l’ANC

El departament d’Interior expedienta policies autonòmics independentistes per les seves opinions a les xarxes socials

Tuit de Mossos per la República Catalana criticant que Interior sancioni els policies independentistes que expressen les seves opinions a les xarxes socials

Mossos per la República Catalana, la sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que aplega policies independentistes, viu un nou enfrontament amb el Departament d’Interior que dirigeix Joan Ignasi Elena. En un missatge publicat ahir a Twitter denunciaven que el director general de la Policia, Pere Ferrer, “ha decidit seguir obrint expedients a Mossos per les seves opinions personals a les xarxes socials malgrat haver-hi sentències fermes que deixen clar que NO ho pot fer”. “La repressió d’Interior no s’atura”, s’afirma en aquest missatge.

El missatge de Mossos per la República Catalana va acompanyat d’una fotografia en la qual es veu al periodista Antonio Baños i el cantant Lluís Llach quan van penjar al balcó del palau de la Generalitat una pancarta demanant Llibertat d’Opinió i Expressió.

Més de mig miler d’usuaris han comentat aquest missatge dels mossos de l’ANC, la majoria de les quals mostren el suport a la seva queixa i critiquen el conseller Elena. “Tenim un conseller PSOE-Gal155”, diu un d’ells.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.