Quants diners té previst gastar aquest any Presidència de la Generalitat en esqueles als mitjans escrits?

174.855,67 euros. Si s’hi afegeix l’IVA aquesta quantitat puja fins els 211.575,36 euros. Aquesta és la partida que ha provisionat Presidència de la Generalitat per pagar les esqueles inserides en diversos mitjans de comunicació escrits des de l’11 de març fins a final d’any. L’empresa adjudicatària per dur a terme aquestes insercions és Serveis Funeraris de Barcelona. Aquesta quantitat és una mica superior a la que es va preveure per les esqueles de l’any passat: 169.771,37 euros (205.423,35 euros amb IVA).

L’import del contracte és una quantitat màxima que s’exhaurirà o no en funció del nombre d’esqueles finalment inserides durant la vigència del contracte. Presidència de la Generalitat no garanteix cap quantitat mínima de despesa. Aquest contracte el van signar el director de l’Oficina d’Estratègia i Comunicació del President i del Govern del Departament de Presidència, Sergi Sabrià, i Elisenda Marsà, en representació de Serveis Funeraris de Barcelona.

Presidència té previst inserir esqueles dels ciutadans que hagin rebut la Medalla d’Or de la Generalitat o la Creu de Sant Jordi, presidents i expresidents de la Generalitat i el Parlament, consellers i ex-consellers de la Generalitat i “ocasionalment, si el departament de la Presidència ho creu oportú, es podrà demanar la inclusió d’una esquela en record de qualsevol altre ciutadà”.

El diari que cobra més per la inserció d’esqueles és La Vanguardia: 1.731,84 euros. I el que cobra menys, el Diari Més Tarragona-Reus-Costa Daurada: 160 euros. Els altres diaris on Presidència insereix esqueles són ARA (1.080 euros), El Periódico de Catalunya (1.074 euros), El Punt Avui (676 euros), El País, edició Catalunya (548 euros),  El Segre (348,84 euros), La Mañana (348 euros), Diari de Girona (304 euros) i Diari de Tarragona (241 euros). Com que la inserció d’una esquela a aquests mitjans costa 7.215,94 euros, la partida prevista per Presidència permet publicar-ne fins a 30. Afortunadament, mai no s’exhaureix.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.